10 Kleine negertjes (eigen foto's)

PC300009 Het aftellen is hier definitief begonnen, oplettend lezertje. Niet naar het nieuwe jaar, want dat zal met de Rolex van R. moeten gebeuren, een klok op TV krijgen we niet. Maar qua expats hier. Twee maanden geleden vertrok Kim en werd door mij vervangen. M. en H keerden al eerder niet terug van verlof. Vandaag vertrokken S. en S., beiden ook Amerikanen, voor nieuwe avonturen thuis of weer in een exotisch buitenland. Het gerucht gaat dat ook de derde S wel eens niet terug zou kunnen keren van verlof, omdat hem een baan elders is aangeboden, waar men nogal haast mee had. S heeft mij verzekerd dat hij terug zal keren om zijn omvangrijke bagage op te halen en alles af te ronden, zien hoe het loopt. Vanwege verlof van twee SMEs en twee admin jongens, en het verblijf op de base tijdens oud en nieuw van J, zit ik hier nu tot over mijn oren in de beveiligers, die alleen maar mij hebben om op te passen. Ik voel me altijd al veilig, maar dit weekend wordt er wel heel goed op me gepast. Morgen maar eens de keuken in om te kijken of ik kaaskoekjes volgens oud-Hollands recept kan vervaardigen. Hebben de jongens iets om over te praten in ieder geval.

PC300021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PC300026

4 gedachten over “10 Kleine negertjes (eigen foto's)

 1. Een prettig idee dat er zo goed op je gepast wordt! Minder leuk is het dat je steeds minder aanspraak krijgt. Gelukkig kun je je goed vermaken.

  Ik wens je alvast een goede jaarwisseling.

  Groetjes,

  Philippine

  Like

 2. De dames komen over twee dagen weer terug en de rest druppelt straks ook weer binnen. Aanspraak heb je ook van de PSD-ers na werktijd en de collega’s onder werktijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s