Fase out (eigen foto's)

PC270003 Men is hier een traject begonnen van plannen om te vertrekken. Wie er na ons de ondersteuning gaat geven is niet zeker, maar wel zeker is dat er een gat valt tussen dit project en de opvolger. Alles, maar dan ook alles heeft hier een nummer en regelmatig neemt men de inventaris op. Zo kwam dat gedoe met mijn helm en vest voorbij. Ook spullen die het niet meer doen moeten volgens een bepaalde procedure worden afgevoerd. Die procedure kun je noemen: de procedure van de botte bijl. Om allerlei ongetwijfeld valide redenen wordt alles dat wij niet meer kunnen gebruiken omdat het niet meer werkt, verzameld, van de lijst gehaald en vernietigd, met de botte bijl of de zware hamer. Het was een flinke bult spullen die hier gisteren bij elkaar op het veldje voor het kantoor lag. We wilden dit uiteraard niet missen en stonden met een gemeen genoegen te kijken hoer er allerlei tv’s, beeldschermen, printers, airco’s en ander technisch spul aan gruzelementen geslagen werd. Het leeuwendeel is afgevoerd, en liggen nog wat resten op het kale veldje. Dat wordt nog weggeharkt, opgeruimd staat netjes.

PC280001

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s