Profiel (eigen foto)

PC260003 Vanwege het weer schijnt u vandaag niet massaal naar de meubelboulevard te zijn afgereisd, oplettend lezertje, en zit u met elkaar gezellig onder de boom of voor de buis. Hier begon vanmorgen weer de nieuwe week op volle toeren. Vanwege vakantie van de RTL mag ik de maandelijkse Provinciale Profielen verzorgen. Komt er op neer dat we snel proberen te schetsen wat de vorderingen van ons werk zijn. Ik schreef het al eerder, we zijn goed in rapporten. Deze is natuurlijk vreselijk belangrijk, dus ik doe mijn uiterste best en check bij native speakers of ik geen rare dingen roep. Vanmiddag om vier uur was de draft gereed. Altijd tussen de bedrijven door want de rest van het werk gaat ook door. De rapporten van twee afdelingen komen binnen en een collega kreeg een surprise afscheids party. Ik hoop dat wanneer ik hier wegga de cadeaus die hij kreeg uitverkocht zijn, maar het was een prachtig gebaar even goed. Een andere ex-collega kwam even langs, waarover elders meer. Ondertussen nog er even voor zorgen dat we nog wat voorraden krijgen voordat we door onze laatste kip heen zijn. Allerlei verontschuldigende mailtjes en beloftes van haast van een Amerikaan ergens op een basis waar ze wel kerstpudding hebben, maar de truck is nog niet gearriveerd. Nachtmerries voor de kok. Kortom, een lekker vol dagje. Tweede helft van de week zal de rust ongetwijfeld toeslaan want dan is echt het allerlaatste onderdeel van dit jaarplan afgerond en het nieuwe is nu nog niet binnen. Tijd om de bureaus aan te harken, heb ik iedereen beloofd, want daar komt het zelden van hier. Kunnen we met een schoon bureau en een fris werkplan het nieuwe jaar in.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s