Een goede buur

Mooiebos Een jaar in het buitenland is leuk om te doen, oplettend lezertje, maar er moet wel wat geregeld worden. Je laat alles achter: je huis, je tuin, je brievenbus. In mijn geval een huis waar niemand dan meer zit. Dat kun je niet alleen, daar heb je mensen voor nodig die je helpen, de boel in de gaten houden, de post uit de brievenbus halen, en helpen met het oplossen van onverwachte problemen, als jij zelf te ver weg zit. Die mensen heb ik gelukkig in de personen van mijn buren. Geen moeite is ze te veel, de post ligt keurig in stapeltjes voor me klaar als ik terug kom, als het nodig is worden zelfs pakjes aangenomen, rekeningen betaald en noem het maar op. Goud waard, zulke buren. Toen ik thuis kwam stonden er zelfs bloemen, er is sneeuw geschoven en de auto is aangeduwd. Dit weekend kreeg ik ook nog chocoladeletters en een prachtig gedicht. Een goede buur is in dit geval dus een nabije vriend. Vandaag de gelegenheid ze in het zonnetje te zetten, want zonder hun zou het lastig worden. Bij deze dus: Ben en Ria, heel, heel hartelijk bedankt voor alle hulp en moeite!

 

 

Een gedachte over “Een goede buur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s