Een goede buur

Mooiebos Een jaar in het buitenland is leuk om te doen, oplettend lezertje, maar er moet wel wat geregeld worden. Je laat alles achter: je huis, je tuin, je brievenbus. In mijn geval een huis waar niemand dan meer zit. Dat kun je niet alleen, daar heb je mensen voor nodig die je helpen, de boel in de gaten houden, de post uit de brievenbus halen, en helpen met het oplossen van onverwachte problemen, als jij zelf te ver weg zit. Die mensen heb ik gelukkig in de personen van mijn buren. Geen moeite is ze te veel, de post ligt keurig in stapeltjes voor me klaar als ik terug kom, als het nodig is worden zelfs pakjes aangenomen, rekeningen betaald en noem het maar op. Goud waard, zulke buren. Toen ik thuis kwam stonden er zelfs bloemen, er is sneeuw geschoven en de auto is aangeduwd. Dit weekend kreeg ik ook nog chocoladeletters en een prachtig gedicht. Een goede buur is in dit geval dus een nabije vriend. Vandaag de gelegenheid ze in het zonnetje te zetten, want zonder hun zou het lastig worden. Bij deze dus: Ben en Ria, heel, heel hartelijk bedankt voor alle hulp en moeite!

 

 

1 thought on “Een goede buur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s