Citytrip

 Voor een habbekrats kun je tegenwoordig op reis, oplettend lezerje, Met Ryan Air of Eurojet zit je zo op een leuke plek voor weinig geld. Zelf ben ik al voor x80 50 heen en weer naar Venetie gevlogen en als het werk er niet tussen had gezeten zou ik dit jaar voor hetzelfde bedrag naar Florence zijn afgereisd. Enkeltje Kopenhagen Amsterdam: x80 60 met een Noorse maatschappij. Ik krijg nieuwsbrief op nieuwsbrief met aanbiedingen voor allerlei steden voor x80 7. Alleen al omdat het zo goedkoop is zou je het doen, de prijs van een bioskoopkaartje en je zit ergens in het zuiden op een pleintje aan de wijn (of in mijn geval aan de thee). Wel allemaal binnen Europa. Helaas niet van die aaniedingen voor Istanboel, anders zat ik er elke maand wel een keer. Ook voor New York moet je gewoon betalen. Dus zijn we selectief. Maar nu zit ik dan toch in Dubai voor niks. Dat wil zeggen zonder reiskosten. Van de drie nachten hotel (waar ik er een tot midderrnacht zal gebruiken) betaal ik er twee zelf. Maar dan ben ik hier toch maar, een stad die continu voorbij komt in allerlei programma's, in advertenties, en straks in de nieuwe Tom Cruise film die hier gedraaid is. Dan kan ik in ieder geval zeggen: Been there, done that. Het verslag krijgt u achteraf, eerst even de stad in. U hoort en ziet van mij.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s