Bij Jupiter

Ik dacht morgenochtend vroeg mijn bedje uit te moeten om op tijd op het vliegveld te zijn. Je wilt niet voor de tweede keer een vlucht missen, zeker niet als je naar huis gaat. Maar om vijf uur kwam het bericht dat de vlucht maar liefst een uur of acht was vertraagd. Zuchtx85 Daar gaat mijn middag buiten dit land, weer een hele dag op de base, tv kijken en wachten. Een keer ijs na is leuk, twee keer ijs na ook nog, daarna wordt het vervelend, al is het aardbeien ijs. Maar goed, het is niet anderss, je legt je er bij neer. Het is een kleine maatschappij waar ik mee vlieg, bij cheaptickets kom je ze zelfs niet tegen. Een uurtje geleden weer een mailtje: alles blijft bij het oude, het vliegtuig vertrekt wel vroeg in de ochtend. Nu maar hopen dat het zo blijft. In het ergste geval sta ik vroeg op en ga ik laat weg.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s