Hop!

U zult het inmiddels gelezen hebben: er is een soort coalitieafspraak gemaakt. Bij het scheiden van de markt, want de hoogste rechtbank had bepaald dat er donderdag een premier en een parlementsvoorzitter aangewezen moest zijn. Dat betekent niet dat men nu hard aan het werk gaat, de verwachting is dat het nog wel wat maanden kan duren voordat alle ministersposten tot ieders tevredenheid verdeeld zijn. Wel hoop ik dat dit resultaat genoeg zal zijn om de geweldsspiraal weer neerwaarts te laten bewegen, want dat is wel erg nodig. Een ding is zeker: de nieuwe regering gaat niet honderd dagen het land in om te zien wat er leeft. Veel te gevaarlijk.

Over die gevaren zijn wij vanmorgen weer even bijgepraat. Allerlei spannende verhalen over wapensmokkel, opslag, aanslag en nog wat van die onderdelen voor een spannend jongensboek. We blijven alert en iedereen is nu druk doende om zijn internet pagina’s na te zoeken op ongewenste informatie. Adresstroken verwijderen op veilige wijze, geen lijsten met medewerkers laten slingeren, computer net onbeheerd achterlaten (o jé, daar ga ik al): u kent dat wel. Spionageboeken vol is er mee geschreven. We zitten er nu midden in, dus van mij kan die nieuwe regering dxf2xf2r.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s