Jarig (eigen foto)

PB090012 Collega Dr N was jarig vandaag. Gelukkig zit ze op facebook, anders had ik er niets van geweten. Vorig jaar had Dr E een feestje voor haar georganiseerd, maar die heeft het nu te druk met het redden van ons onderkomen om daar mee bezig te zijn. Gelukkig wist W er wel van, zij bestelde een prachtige chocoladetaart. Die hebben we om half drie opgegeten met iedereen die er maar bij kon zijn. Bij ons doen we dan thee en koffie en gaan er even voor zitten, maar hier neemt men daar vreemd genoeg minder de tijd voor. De meesten aten hun gebakje staand, en thee en koffie was nergens te bekennen. Als mes hebben we maar de lineal gebruikt, wat ik wel passend vind voor een kantoorverjaardag. Hij voldeed uitstekend en de taart was net zo heerlijk als hij er hier uit ziet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s