Antislip

PB050002 Een vrouw als RTL heeft voordelen, oplettend lezertje. Je hebt een meeligger als je iets wilt organiseren, iemand die met je pompoenen en vleermuizen knipt zeg maar. Maar ook iemand die heel praktisch naar kleine (on)gemakken kijkt. De mannen hier willen nog wel eens het idee hebben: we zitten hier, het is rottig, maar wij zijn bikkels en lijden (en klagen). Vrouwen denken: wij zitten hier en we maken er wat van. Dus hebben we al wat kleinere en grotere aanpassingen gekregen hier op de compound. Een ervan maakte mij erg vrolijk toen ik hem aantrof deze week. Badmatje voor op de tegelvloer (niet echt nodig als je het mij vraagt) en aan antislipmat in het bad (ging al drie keer onderuit). Nog wel in mijn favoriete kleur! Lang leve de Ikea in Koeweit.

PB050001

2 gedachten over “Antislip

  1. Regionale Team Leider, en dank voor de beesten weer. Ik ga er nog een stukje aan wijden. Maar het stroomt hier over van de ideeën en ik wil sommige bewaren voor als ze op zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s