Tuintje (eigen foto's)

PB050022 Het zaaien is niet geworden wat we ervan verwacht hadden, oplettend lezertje. Het gras en de klaprozen schitterden beiden door afwezigheid. Daar is wat op gevonden: er zijn ergens polletjes gras vandaan gehaald, buiten de compound, en die zijn geplant en worden elke dag gesproeid. Verder zie ik nu ook twee treurige plantjes staan, waarvan ik vermoed dat het bietjes zijn of zo iets. Ook zij krijgen elke dag water maar dat is ze op de foto niet aan te zien. Die struikjes op de foto zie je hier overal, lijken me stevige  jongens. Die zullen het wel redden. Maar of het ook echt wat wordt, moet nog blijken. De oleander bloeit in ieder geval volop.

PB050020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PB050019


 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s