Buitenom (eigen foto's)

PB050029 Al een paar weken bedacht ik dat ik weer eens achter mijn kamer langs moet lopen. Ik vroeg mij namelijk af waar het kabeltje heen ging wat hier getrokken is om onze satellietkastjes op aan te sluiten. Vandaag was ik toch onderweg, dus even tussen woongebouw en blastwall door. Dat is een paadje waar weinig gebeurt. De PSD-ers lopen er tijdens hun ronde, de work-outers nemen het soms op in hun rondje lopen of rennen, de doghandler borstelt er de hond. Het ziet er dus zo uit: dat kabeltje gaat naar het dak, recht door de muur heen geboord, geen probleem. De boiler staat er ook, en is een aantal weken geleden ook bij gezet, zodat ik niet onder een koude douche hoef. En toen ik langs liep zag ik mijn mint-stekjes gezellig in de vensterbank staan en hoorde ik Radio 1 via mijn Ipodje de Iraakse wereld in komen. Dat is nog steeds een zegen: live radio sinds een paar weken die feilloos werkt. Zo blijf je helemaal b(l)ij.

PB050030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PB050033

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PB050034


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s