Buitenom (eigen foto's)

PB050029 Al een paar weken bedacht ik dat ik weer eens achter mijn kamer langs moet lopen. Ik vroeg mij namelijk af waar het kabeltje heen ging wat hier getrokken is om onze satellietkastjes op aan te sluiten. Vandaag was ik toch onderweg, dus even tussen woongebouw en blastwall door. Dat is een paadje waar weinig gebeurt. De PSD-ers lopen er tijdens hun ronde, de work-outers nemen het soms op in hun rondje lopen of rennen, de doghandler borstelt er de hond. Het ziet er dus zo uit: dat kabeltje gaat naar het dak, recht door de muur heen geboord, geen probleem. De boiler staat er ook, en is een aantal weken geleden ook bij gezet, zodat ik niet onder een koude douche hoef. En toen ik langs liep zag ik mijn mint-stekjes gezellig in de vensterbank staan en hoorde ik Radio 1 via mijn Ipodje de Iraakse wereld in komen. Dat is nog steeds een zegen: live radio sinds een paar weken die feilloos werkt. Zo blijf je helemaal b(l)ij.

PB050030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PB050033

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PB050034


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s