Zaterdag

PA300004 Volop voorbereidingen voor Halloween vandaag, tijdens onze vrije dag. Eerst een uurtje op het dak in de zon, vleermuizen knippen. Dan voor het eerst van mijn leven pumpkin carving, ofwel pompoenen uitsnijden. Samen met A, die dit al haar hele leven doet en er erg goed in is. Het viel mee, mijn first ever pumpkin is eenvoudig: twee ogen en een mond, maar bij de tweede durfde ik al hoekjes te maken en dunne kreukellijntjes. Met een goed mes kom je een eind. Volgend jaar ga ik helemaal los als ik thuis ben met Halloween: het is leuk om te doen. Daarna de rest van de middag nog meer vleermuizen en pompoenen knippen, muizen en spinnen fabriceren en onze kostuums in orde maken. We gaan als the Wicked Witches of the West, dat zijn we hier toch al, Dorothy maakt hier geen schijn van kans.. Het resultaat zal verbluffend zijn. U hoort en ziet er morgen meer van, maar hier alvast de pompoenen bij daglicht

1 thought on “Zaterdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s