Conferentie

Opgetogen geluiden van de conferentie. Veel bezoekers, alles (nou ja, bijna alles) verliep gladjes, de pers werd gemanaged zoals we dat hadden gevraagd, er was zelfs pers vanuit het buitenland, er waren deelnemers uit het noorden, alles ging dus goed. Dr E kreeg een groot compliment van de gouverneur van Bagdad, die vond het de beste conferentie die hij ooit in Irak had meegemaakt, westers georganiseerd. Dan heb je eer van je werk. Dus we zijn allemaal blij, zelfs deze waakhond. Morgen nog een dagje zonder buitenlanders, maar fout kan het al haast niet meer gaan.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s