Conferentie

Opgetogen geluiden van de conferentie. Veel bezoekers, alles (nou ja, bijna alles) verliep gladjes, de pers werd gemanaged zoals we dat hadden gevraagd, er was zelfs pers vanuit het buitenland, er waren deelnemers uit het noorden, alles ging dus goed. Dr E kreeg een groot compliment van de gouverneur van Bagdad, die vond het de beste conferentie die hij ooit in Irak had meegemaakt, westers georganiseerd. Dan heb je eer van je werk. Dus we zijn allemaal blij, zelfs deze waakhond. Morgen nog een dagje zonder buitenlanders, maar fout kan het al haast niet meer gaan.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s