Storing

Printer1 Sinds een paar dagen lijkt het internot probleem opgelost. Men heeft de carrier gewisseld. Onze oude frequentie zat te dicht op iets anders (al heel lang dus volgens mij, maar goed, eindelijk iemand wakker geworden). Dat zou nu over moeten zijn. Mij benieuwen hoe lang we zonder problemen kunnen internetten. Maar nu alle laptops het doen stortte een van onze grote printer/copiers in. Juist op het moment dat beide printers met sorteermogelijkheid nodig zijn om voor al onze conferentiegasten achtergrond info uit te draaien. Bijvoorbeeld de Iraakse grondwet, gauw zo’n dertig pagina’s. Verder Law 21, de Provincial Powers Act. Zo’n beetje de basis van ons werk hier. In het oude systeem hadden de Provincies geen volksvertegenwoordigers dus dat is veel nieuwe systemen en kennis delen. Daar zijn amendementen op gekomen, die ook allemaal gekopieerd moeten worden. Law 21 en de daarin bedoelde decentralisatie staat namelijk onder druk en is dus het onderwerp van de conferentie. We heden een geolied machientje van twee ijverige mannen die productie draaiden, maar daar kwam nu een kink in de kabel, dus wordt er met de hand gesorteerd. Daar werd A niet blij van. Geprobeerd de IT jongens er van te overtuigen dat het morgen gerepareerd moet zijn. Of dat lukt valt nog te bezien. Een van onze procuristen moest hals over kop naar Bagdad afreizen vanmorgen omdat ergens reserve-onderdelen voor nodig zijn. Ik vermoed voor de generator, want die viel de afgelopen twee dagen nogal wat uit. Dus als hier ook een onderdeeltje voor nodig is dat hier niet verkrijgbaar is, duurt het nog even voor alles weer draait. Zo blijf je lekker bezig natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s