Pakken

PA240001 Zo dadelijk mijn flightbag pakken, oplettend lezertje. Op zich niet zo erg, maar ik zit aan gewichtlimieten. Niet zo zeer op de heen weg, daar kun je van alles meesjouwen, dat doe ik met een commerciële vlucht. Maar ik hoop terug te kunnen met en militaire vlucht, en dan het liefst in een helikopter. Om dat voor elkaar te krijgen moet ik erg boffen en kijken of iemand zijn best voor me wil doen. Maar zo’n terugvlucht, ook in een fií wing, is zeer beperkt aan bagagemogelijkheden. En de laptop moet ook mee, het vest moet aan en de helm op  Dus eens zien hoeveel ik verder nog mee kan proppen, buiten de drie jurken en de conferentiebescheiden. Ik was aanvankelijk blij dat ik een namiddagvlucht had vanwege het werk dat gedaan moet worden. Vanmorgen kreeg ik een mailtje dat ik toch erg vroeg vertrek, dus dat wordt de hele dag wachten op de base. Gelukkig is daar een internet verbinding in de trailers. En wie weet een bezoekje aan de PX. Maar in ieder geval een heel grote bak ijs tijdens de lunch!

2 gedachten over “Pakken

  1. ik weet zeker dat mijn liefhebbende wil dat ik dit beperkte pakken van je ga leren….

    tijdens mijn laatste weekje weg (sinds 8 jaar) had ik mezelf ingedekt, als je zelf rijdt met een VW bus….kan je gewoon alles meenemen wat je maar wil he!

    grijns….hoe onzinnig ook, maar ik heb graag alles mee. Voor jou, succes met pakken en een veilige vlucht gewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s