Werk, werk, werk.

Job related topics Evenwicht werk-privxc3xa9(1) Een drukke werkdag vandaag, oplettend lezertje. De expert voor wie ik overnam is teruggekeerd, de expert die vorige week terugkwam lag met koorts in bed en de expert die overmorgen naar huis gaat voelde zich ook niet zo lekker. Er zal een virusje rondwaren in de compound. Vanochtend het wekelijkse overleg met de Senior Regional Advisor, de hoogst aanwezige lokale medewerker per werkelement. Doorgesproken wat we kunnen verwachten, wat we kunnen verbeteren en waar we op moeten letten. Daarna de laatste lesmodule doorgenomen met de advisors uit de provincie, zij moeten de lessen gaan geven. Af en toe zijn experts zo op het eigen westen gericht dat het te veel of niet passend is, wat ze opnemen in zo’n workshop. Zo was er hier als voorbeeld een dierenvoederfabriek met omzetproblemen opgenomen. Bij ons heel aannemelijk, maar in de meeste landen buiten Europa en de VS doen ze niet aan die onzin, daar eet een dier wat de pot schaft of wat hij vindt buiten de deur. Ander voorbeeldje genomen, wat zaken geschrapt die echt te veel of te lastig zouden worden en net op tijd klaar voor de lunch. Na de lunch weer uitgenodigd voor de lunch door mijn komende collega’s. Ze beloofd dat ik voortaan donderdags met ze zou lunchen, lijkt me wel gezellig. Daarna een overleg over de lopende inhoudelijke zaken algemeen, weer wat punten en komma’s gezet. Daarna het overleg over de nationale conferentie eind deze maand bij ons in de stad. Er moet nogal wat geregeld en gecoxf6rdineerd worden en ik mag het bewaken. Ik verheug me er al op, als ik niet al grijs was kon ik het nu makkelijk worden, want hier is afspraak vooral een kwestie van goede bedoelingen, die je erg moet bewaken. Daarmee was de dag al weer om, het werk dat er nog ligt bewaar ik lekker voor morgenochtend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s