Van het dak af gezien

AP731397-03 Nu de temperatuur maar net boven de veertig graden komt is het ’s morgens vroeg erg lekker buiten. Echt strandweer, oplettend lezertje. Helaas hebben ze hier een hoop zand, maar weinig strand en het is voor ons onbereikbaar. Maar een dak biedt een goed alternatief. Je zit er in de zon, in de wind en uit het zicht. Dus vanmorgen daarheen op mijn vrije ochtend. Zonnehoedje mee, dik boek, zonnebril en lekker zitten. Na een ruim half uur werd de zon te warm en heb ik het nog even in de schaduw uitgehouden. Naast ons waren ze trouwens druk aan het oefenen: hoe kom ik zonder schade de hoek van een huis om, als er vuurgevaar is. Een soort haasje over van gewapende mannen, tot de voorste de hoek om is. Fascinerend. Zullen ze vast bij ons ook oefenen maar daar zie ik dat nooit. Hier wordt het natuurlijk ook veel vaker in praktijk gebracht, dat hebben we vorig week ervaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s