Zaterdag

P7240022 Een late ochtend vandaag, want het downloden van de update voor mijn I pod nam zeven uur in beslag. Een collega had al gemerkt dat zijn downloaden zo traag ging, maar dat was dus mijn schuld. Iedereen probeert de rustige uren te zoeken, want het valt niet altijd mee. Tussen half twee en twee uur vannacht heb ik een half uur radio via de pod ontvangen (ik wilde de laptop niet lastig vallen) zonder een grammetje storing. Maar vanochtend en ook nu weer, was er elke twee seconden een onderbreking. Met Flipje op jacht geweest vandaag maar het resultaat beviel me nog helemaal niet dus dat moet allemaal nog een keer. Wat niet gelukt is kan eenmaal in Nederland niet meer ingehaald. Dus liever te veel dan te weinig. Het schilderen, anders een zaterdagmiddag bezigheid, maar even overgeslagen en over de work out hebben we het gewoon niet. Zo dadelijk maar weer een podcastje opzoeken uit mijn ruime voorraad, want het is treurig om aan te horen wat er live doorkomt. Even geen film na de  portie van de afgelopen week. Een boek, misschien is dat een goed idee? Of had u nog leuke ideeen voor app-jes die ik niet mag missen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s