Gadgets

Ipod_touch Nu de stroom eenmaal is losgebarsten blijft hij voorlopig stromen. Vandaag kwamen twee lang en langer verwachte gadgets naar de compound (en een collega terug van R&R). Det eerste was de I pod touch die ik via internet heb besteld. Had achteraf ook met de collega mee kunnen komen vanaf het vliegveld van Parijs; een Apple fan, hij zou het vast nog leuk gevonden hebben ook. Maar als het kan via het internet, dan zal het ook via het internet, US citizen of niet. Dus met heel wat gedoe van creditcard billing addressess en telefoontjes naar ene Joe van Small Dogs in Vermont is het dan gelukt. De I Pod ligt bij te komen van de reis in de hoop dat hij IO 4.0 gedownload krijgt (staat nu 10 uur voor dus ik moet het nog zien). Het nog langer verwachte technische snufje is Flipje. Flipje en ik zullen de komende dagen een hechte band op bouwen. Hij gaat mij helpen met het vormgeven van mijn 90 minuten Zomernachten. Met hem ga ik op jacht door de compound, om te zien of ik u en de andere oplettende luisteraartjes een indruk kan geven van mijn leven hier. Vroeger zou zo iets als wat ik nu binnen heb gekregen niet alleen vier keer zo groot zijn geweest, er had ook ongetwijfeld een centimeters dikke handleiding bij gezeten. Dit is een flink vel, me zo’n twintig talen. De gebruiksaanwijzing in één taal beslaat een half a-4tje, groot geschreven en met plaatjes. Werkt bijna vanzelf, net als de I Pod. Je haakt hem aan je laptop, en zelfs als dat geen Mac is vindt hij de weg vanzelf. Ik was even weg, en alle Apps die ik op voorhand had gedownload (gratis uiteraard), staan er al op. Ik weet nog niet hoe ik ze aan de praat krijg, maar met al die Apple adepten hier op de compound kom ik er zelf uit als ik er niet uit kom. Maar daar zit ook nog een a-4tje met plaatjes bij, dus het moet mij wel lukken.”It’s a guy’s thing” zij een van mijn collega’s. Nou, dan ben ik nu one of the guys, ik ben gek op dit spul. Hoe kleiner, hoe leuker. Alleen jammer dat het zo schreeuwend duur is allemaal.

2 gedachten over “Gadgets

  1. Apple spul is wel zo gebruiksvriendelijk!
    Mijn nieuwe computer is een Mac en ook die is zijn geld dubbel en dwars waard, echt een aanrader!

    Like

  2. Inderdaad. Ik heb mijzelf dan ook een Apple beloofd als ik terug ben en deze laptop oud is. Een Appletje voor de dorst zeg maar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s