Uitzicht

Ak47 Ik weet niet hoe het met u is, oplettend lezertje, maar ik zit in een restaurant altijd graag aan een tafeltje bij het raam. Ook hier in Basrah. We hebben twee van die tafeltje, voor drie personen en meestal eet ik aan een daarvan. Met uitzicht op het terras. Stelt u zich daarbij voor een betegeld plateau, waarboven aan een muur een basket, en waarop af en toe een tafeltje staat me teen of twee stoeltjes. Gelig van kleur, de locale variant van onze witte hartmanstoeltjes. Op die stoeltjes zit dan iemand van de beveiliging, als het niet te warm is, dus ’ s morgens vroeg en in de namiddag. En hij zit daar niet om vliegen te vangen, en is daar vaak aan het werk. Zo geeft hij instructie aan onze locale bewaking. Dus tijdens het ontbijt heb ik al eens mogen aanschouwen hoe je snel een AK 47 uit elkaar haalt, controleert , schoonmaakt en weer in elkaar zet en schietklaar maakt. En ook al een keer gezien hoe je het snel je pistol in de aanslag hebt . Ik durf te wedden dat u dat niet vaak ziet van af uw ontbijttafeltje in het restaurant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s