Abu Bres(eigen foto)

Abu Bres

P7070009 Van de week wat met meubilair op kantoor rondgesjouwd omdat de door mij bestelde bureaus en stoelen zijn gearriveerd uit Koeweit. Daar kwam ineens weer de grote tjitjak te voorschijn. De mannen vinden hem duidelijk minder leuk dan ik en dat heeft ook weer allerlei geldige redenen. Maar ik vind hem prachtig. Men was niet te beroerd om er op te wijzen dat Abu Bres er nu wel heel leuk bij zat, met zijn kromme staart. Dus dat plaatje heeft u te danken aan S. Ik ben er inmiddels ook achter waarom die kleine bij mij, die ik al een week niet meer zag, zo zindelijk de douchebak gebruikt: in die bak blijft namelijk water staan. Daar komen de mieren op af, die soms te laat merken dat het water te diep is voor ze (het zijn de kleine mieren meestal, die grote krijgen niet eens natte voeten vrees ik). Op die kleine mieren is die kleine Abu Bres natuurlijk gek. En als je daar dan toch bent: juist. Eigenlijk is hij dus helemaal niet zindelijk, hij gebruikt eet- en badkamer door elkaar. Maar goed, het spoelt wel makkelijk weg.

Een gedachte over “Abu Bres(eigen foto)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s