Voetbal

ThumbnailCAL3TODL Halverwege de middag haal ik een kop thee in het restaurant, de koffiejongen is afwezig. De twee koks zitten geboeid tv te kijken. Verrek, de wedstrijd is toch nog niet begonnen? Nee hoor, herhaling  gelukkig. Maar ja, vanavond he, dan wordt het wel spannend met al die wedstrijden. Ja spannend vind ik het ook. Wat ze er van denken? Een vertrouwt mij toe dat hij Brazilie fan is. Overleg geeft aan dat dat nu niet het gewenste antwoord is volgens zijn collega: hij bezweert me vanavond voor Nederland te zijn. Heel goed zeg ik, dan mag hij morgen weer Brazilie fan zijn. Als ze verloren hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s