Voetbal

ThumbnailCAL3TODL Halverwege de middag haal ik een kop thee in het restaurant, de koffiejongen is afwezig. De twee koks zitten geboeid tv te kijken. Verrek, de wedstrijd is toch nog niet begonnen? Nee hoor, herhaling  gelukkig. Maar ja, vanavond he, dan wordt het wel spannend met al die wedstrijden. Ja spannend vind ik het ook. Wat ze er van denken? Een vertrouwt mij toe dat hij Brazilie fan is. Overleg geeft aan dat dat nu niet het gewenste antwoord is volgens zijn collega: hij bezweert me vanavond voor Nederland te zijn. Heel goed zeg ik, dan mag hij morgen weer Brazilie fan zijn. Als ze verloren hebben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s