Onderhoud

ThumbnailCA9J2PBL Het is hier vrijdags normaal gesproken erg rustig, zeker nu meer dan de helft van de expats met verlof is. Vandaag komen de meesten geloof ik terug, zien of dat verschil maakt. De Irakezen vieren hun weekend. Op een paar uitzonderingen na natuurlijk. Onze koks werken gelukkig gewoon door. Af en toe wordt er ook onderhoud gepleegd wat lastig tijdens werkdagen kan gebeuren. Zo zijn er al plafonds aangebracht op vrije weekenden. Ook vandaag was het weer raak. Vijf man sterk kwamen ze vanmorgen aan met hun werkkarretje: de zomerschilders. Grote lappen plastic werden uitgespreid, los materiaal werd van wanden geschraapt, men ging driftig in de weer met plamuurmes en stopsel. Na eendag werken zien nu ook de hallen en het trapgat er al aardig wit uit. Morgen nog een keertje en het lijkt hier wel een echt kantoor. Zouden ze nu ook nog de trap naar het dak meenemen, of hebben onze bewakers gewoon pech gehad?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s