Onderhoud

ThumbnailCA9J2PBL Het is hier vrijdags normaal gesproken erg rustig, zeker nu meer dan de helft van de expats met verlof is. Vandaag komen de meesten geloof ik terug, zien of dat verschil maakt. De Irakezen vieren hun weekend. Op een paar uitzonderingen na natuurlijk. Onze koks werken gelukkig gewoon door. Af en toe wordt er ook onderhoud gepleegd wat lastig tijdens werkdagen kan gebeuren. Zo zijn er al plafonds aangebracht op vrije weekenden. Ook vandaag was het weer raak. Vijf man sterk kwamen ze vanmorgen aan met hun werkkarretje: de zomerschilders. Grote lappen plastic werden uitgespreid, los materiaal werd van wanden geschraapt, men ging driftig in de weer met plamuurmes en stopsel. Na eendag werken zien nu ook de hallen en het trapgat er al aardig wit uit. Morgen nog een keertje en het lijkt hier wel een echt kantoor. Zouden ze nu ook nog de trap naar het dak meenemen, of hebben onze bewakers gewoon pech gehad?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s