Electronica

ThumbnailCASGFFP7 Al eerder schreef ik over tegenslag met de electronica, maar het laatste onderdeel is nu op weg naar de uitang. Na een verdwenen mobieltje, een bevroren en nu niet downloadende e-reader, een I-pod die de geest gaf, besloot vanmorgen mijn persoonlijke laptop er mee te stoppen. Het is vrijdag vandaag, dus mijn reddende engelen van de IT afdeling zitten lekker thuis van hun welverdiende weekend te genieten. Nu is de vraag: is hij nog te redden of heeft hij definitief de brui aan gegeven? En waarom doen ze zo rottig tegen me, al mijn leuke electronische gadgets waar ik zo aan gehecht ben? En wat als hij straks het echt niet meer wil doen? Optimistisch als ik ben wil ik aan die laatste mogeljkheid niet denken, maar bij de andere apparaten die er mee stopten was mijn optimisme misplaatst. Laat de laptop dan maar de uitzondering zijn en zich beperken tot een voedingsprobleem, want dat is er hoop ik aan de hand. Of dat op te lossen is valt nog te bezien. Hitte kan het niet zijn, de laptop mag altijd braaf achterblijven in de airco en hoeft nooit buiten te werken. Stof zou een oorzaak kunnen zijn, maar dat is dan wel erg snel. Mijn kamer is trouwens minder stoffig dan het kantoor waar ik werk. Daar lag vanmorgen echt een laagje zand aan de binnenkant van deuren en ramen en onder doorgangen van airco’s en fannen. Gevolg van de stofstorm in Bagdad die hier altijd een staartje geeft. De foto houdt u te goed, die kan ik alleen vertonen als mijn eigen laptop weer tot leven is gewekt. Gelijk geprobeerd skype te gebruiken op mijn werklaptop, dat zit daar ook op. Maar helaas spreekt hij Arabisch tegen me, dan wordt het toch wat lastig. Gelukkig doet mijn werkmobieltje het wel. Zolang het werkmateriaal het blijft doen heb ik nog contcat met het goede vaderland. Volhouden dus jongens, in ieder geval tot zondag, dan is de IT afdeling weer aanwezig om mij te redden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s