Het Huis van de Maan

ImagesCADPGIB7 Op Twitter verwees ik er al eens naar, maar nu wat uitgebreider. Mijn vertrek naar Irak heeft nogal wat publiciteit gekregen,tot aan landelijke bladen aan toe. Van het een komt het ander, heb ik de laatset 55 jaar gemerkt, en ook deze publiciteit had gevolgen.  NCRV’s  Casa Luna gaat deze zomer 8 ZomerNachten produceren, in navolging van een beproefd Zweeds concept. Het wordt uiteraard een nachtprogramma, maar verder is het ook hier de bedoeling dat het programma geen andere presentator heeft dan de genodigde. Dus geen vraag en antwoord, geen interviewer en gexefnterviewde, gewoon een mens en anderhalf uur radio. Ik werd  gebeld of ik een van die uitzendingen  voor mijn rekening wil nemen (als enige ON-er). Te leuk om niet te doen, dus het ziet er naar uit dat het gaat gebeuren. Nu bedenken hoe die anderhalf uur er uit gaat horen. Er is hier voortdurend geluid, dus dat moet te doen zijn. Op deze pagina kunt u de vorderingen zien en komt binnenkort ook een filmpje van de producente. Joga Brouwers die mijn aflevering onder haar hoede heeft.  Heeft ook gevaren, dus dat komt zeker goed. En wie blijkt daar tegenwoordig ook in het Huis van de Maan te werken? Colet van der Ven, die 10 jaar geleden een artikel over mij schreef in De Verdieping van Trouw. It’s a small World! Dus oplettend lezertje, als u een oplettend luisteraartje wit worden deze zomer: stay tuned.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s