Zaterdag

Onze vrije dag vandaag. Geen reden om er laat uit te gaan, want dan wordt het al weer warm. Dus lag ik om een uur of zeven in de schaduw op het dak. Heerlijk. In de zon was het alweer erg warm en ik heb een jaar om bruin te worden, dus ik doe het kalm aan. Daarna ontbijt en even de badkamer een goede beurt gegeven. Altijd prettig als je ergens nieuw verblijft. Hij glimt als nooit te voren.

En dan zijn we door het werk heen vandaag. Er zou bezoek komen, maar die zijn door omstandigheden vertraagd. Ik wil schilderen, maar heb nog geen plek gevonden waar ik mijn karton op kan hangen zonder schade te doen en zonder te warm te staan. Dat ga ik vandaag dus uitzoeken. En dan een onderwerp kiezen. Met nog een uurtje Arabisch en twee maaltijden is de dag dan al weer aardig op streek. Wie weet krijg ik de heren vanmiddag nog zo gek dat ze willen rummikuben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s