Post II

Ik denk nu dat ik het snap met die post, oplettend lezertje. Het adres dat hier eerder stond is een adres in Amerika. Uw post gaat dus eerst naar de VS, en dan door naar waar het hoort te zijn. Zolang die nummers en zipcodes er maar op staan, en mijn naam, moet dat goed gaan. Dus niet Irak of Basra of iets dergelijks er op zetten, alleen maar die twee regeltjes en mijn naam er boven. Ben benieuwd wanneer de eerste brief of kaart hier binnenwaait. Andersom weet ik helmaal niet of en hoe het werkt, maar dat ga ik uitzoeken als het eerste snailmailtje hier arriveert.

2 thoughts on “Post II

 1. nou mooie boel 😉 moet ik dus 2 nieuwe kaarten sturen. die tnt juffrouw mag opnieuw op cursus want die kent niks van codes naar de VS vwb post voor onze heldinnen.
  je krijgt 2 nieuwe kaarten
  een uit Loon op Zand en een vanuit de Efteling

  groetjes jacky

 2. Ben dus wel benieuwd of en wanneer ik die 2 kaarten nog terug bezorgd krijg
  wel spannend dan stuur ik ze alsnog in een enveloppe naar je toe.

  niets is zo heerlijk als dat je ver weg bent een handgeschreven kaartje of brief te ontvangen. Althans dat is mijn ervaring van 28 jaar gelee toen ik in het buitenland vertoefde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s