Post II

Ik denk nu dat ik het snap met die post, oplettend lezertje. Het adres dat hier eerder stond is een adres in Amerika. Uw post gaat dus eerst naar de VS, en dan door naar waar het hoort te zijn. Zolang die nummers en zipcodes er maar op staan, en mijn naam, moet dat goed gaan. Dus niet Irak of Basra of iets dergelijks er op zetten, alleen maar die twee regeltjes en mijn naam er boven. Ben benieuwd wanneer de eerste brief of kaart hier binnenwaait. Andersom weet ik helmaal niet of en hoe het werkt, maar dat ga ik uitzoeken als het eerste snailmailtje hier arriveert.

2 gedachten over “Post II

 1. nou mooie boel 😉 moet ik dus 2 nieuwe kaarten sturen. die tnt juffrouw mag opnieuw op cursus want die kent niks van codes naar de VS vwb post voor onze heldinnen.
  je krijgt 2 nieuwe kaarten
  een uit Loon op Zand en een vanuit de Efteling

  groetjes jacky

  Like

 2. Ben dus wel benieuwd of en wanneer ik die 2 kaarten nog terug bezorgd krijg
  wel spannend dan stuur ik ze alsnog in een enveloppe naar je toe.

  niets is zo heerlijk als dat je ver weg bent een handgeschreven kaartje of brief te ontvangen. Althans dat is mijn ervaring van 28 jaar gelee toen ik in het buitenland vertoefde

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s