Opruimen

Auto leeg gehaald, garage opgeruimd, terras getracht onkruidvrij te maken. Allemaal zaken die nog afgerond moesten worden, om de boel niet in al te grote chaos achter te laten. Bij het bloggen verdwaalde ik midden in het veranderen van allerlei aanstuurprogramma’s, maar met hulp van de helpdesk kwam het allemaal gelukkig weer goed. Even een fotootje ter illustratie van de puinhoop die straks mee moet. Er is nog meer maar dat past niet op de foto. En de uitnodigingen voor de afscheidsborrel de deur uit. Kreeg een ractie van iemand die dat een break-up party noemde. Ook mooi.

Huis_013

1 thought on “Opruimen

  1. Linda Rose,

    Hartelijk dank voor de prachtige CD met de heldere boodschap: “we gaan verder”. Jij in Irak en ik hier in Den Helder, waarbij ik zal voortbouwen op jouw verworvenheden. Samen verder op weg naar de toekomst. Jouw CD is daarbij een mooie inspiratiebron.

    Pas goed op jezelf! Liefs, Wiltrude

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s