Opruimen

Auto leeg gehaald, garage opgeruimd, terras getracht onkruidvrij te maken. Allemaal zaken die nog afgerond moesten worden, om de boel niet in al te grote chaos achter te laten. Bij het bloggen verdwaalde ik midden in het veranderen van allerlei aanstuurprogramma’s, maar met hulp van de helpdesk kwam het allemaal gelukkig weer goed. Even een fotootje ter illustratie van de puinhoop die straks mee moet. Er is nog meer maar dat past niet op de foto. En de uitnodigingen voor de afscheidsborrel de deur uit. Kreeg een ractie van iemand die dat een break-up party noemde. Ook mooi.

Huis_013

Een gedachte over “Opruimen

  1. Linda Rose,

    Hartelijk dank voor de prachtige CD met de heldere boodschap: “we gaan verder”. Jij in Irak en ik hier in Den Helder, waarbij ik zal voortbouwen op jouw verworvenheden. Samen verder op weg naar de toekomst. Jouw CD is daarbij een mooie inspiratiebron.

    Pas goed op jezelf! Liefs, Wiltrude

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s