Belangstelling

Zoals de journaliste van Binnenlands Bestuur mij vanmorgen vroeg: "De meeste wethouders gaan eerst een tijdje naar Zuid- Frankrijk om te niksen en u gaat naar Irak?" Ja, wat moet een mens ook in Zuid-Frankrijk? Maar kennelijk is mijn besluit genoeg onalledaags om belangstelling te wekken bij de media. Al een stuk in Noord-Hollands Dagblad, gisteren kwam RTV-NH langs, en vandaag dus het verzoek van Binnenlands Bestuur. Niet voor het blad maar voor het internet, daar kun je tegenwoordig van alles vinden. Benieuwd wat ze er van maken.

Ondertussen komen er nog af en toe kaarten en brieven binnen en ben ik al een aardig eind op weg met mijn bedankjes, die kunnen binnen een paar dagen de deur wel uit denk ik. Het gevecht met de laptop is immers gewonnen en de brandprogramma’s hebben hun werk gedaan. Er ligt een hoge stapel cd-tje’s klaar om uitgedeeld te worden. De eersten zijn al weg, want af en toe doet zich een geschikte gelegenheid voor.

Verder gaan de voorbereidingen in gestaag tempo door hier thuis, inclusief een uurtje Arabisch per dag. Daar buiten weet ik het niet, in de rest van Nederland heerst voorjaarsvakantie. Op lauweren rusten, wachtgeld verteren, bankhangen, als liberaal past mij dat allemaal slecht. Dus als je de kans krijgt weer aan de slag te gaan moet je hem met twee handen aangrijpen.

2 thoughts on “Belangstelling

 1. Dag Linda Rose,

  Ik was reuze verrast toen ik van je plannen vernam via Binnenlands Bestuur. Ik wens je heel veel succes en hoop je ‘straks’ gezond en wel weer in de VVD bestuurderskringen te ontmoeten.

  groeten en liefs,

  Felix

  Like

 2. Dank voor de goede wensen. Ja, het is weer eens wat anders. volgens jaar komen we elkaar vast wel weer ergens tegen.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s