Cadeautjes

Een mooie overgang van mijn oude naar mijn nieuwe functie vormt een deel van de cadeautjes die ik kreeg bij mijn afscheid. Zo kreeg ik de SAS Survival Guide en een cameraatje van de directie, de burgemeester kwam met een verrekijker, veel cadeautjes hadden delftsblauw inpakpapier en er was ook wat drop en pindakaas. Ook lesboeken Arabisch, globalisering en culturele uitwisseling mocht ik in ontvangst nemen. Maar het toppunt was toch wel het cadeautje van de dames van de catering. Zij kwamen met een heus camouflagehemd plus hoedje aanzetten, het shirt de originele versie, met Nederlands vlaggetje op de mouw. Nou vooruit, ik neem hem mee, maar of ik hem zal dragen? De repatkist is nog steeds niet in zicht. Degene die dacht dat hij daar vandaag nog naar zou zoeken kreeg een lintje. Ik wist dat wel, toen hij de belofte deed, maar hij natuurlijk niet. Dus ik heb hem vriendelijk bedankt voor zijn toegezegde inspanningen. Ik hoop wel dat het snel lukt, want de stapel groeit, en het emailverkeer neemt toe. Je kan maar in kunnen pakken dus. En vanmorgen de voorlopig laatste hepatitisvaccinatie. Dat is in ieder geval klaar allemaal.

Huis_001_2

Huis_009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s