Zonder

Ik ga een interessant en uitdagend jaar tegemoet met nieuwe ervaringen waar ik veel zin in heb. Maar hier en daar laat ik ook wel wat achter natuurlijk. Zo heb ik vandaag een heerlijke dag gehad, met mijn eerste roeiwedstrijd. Prachtig weer en een leuke ervaring samen met de mensen waar ik de afgelopen twee jaar bijna wekelijks en soms twee keer per week mee in de boot zat. Met enige weemoed afscheid genomen vanmiddag en ze een goed roeijaar gewenst. Nu maar hopen dat er een roeimachine staat daar waar ik kom, zodat ik kan blijven oefenen, van een roeitochtje op de Eufraat of de Tigris zal het wel niet komen. Het is niet het enige clubje dat ik tijdelijk verlaat. Het NGV bestuur, waar ik vice voorzitter van ben, hebik gisteren voorlopig voor het laatst gezien. Met sommigen van hen werk ik al vele jaren samen voor de club. Per mail zal ik me blijven bemoeien met het wel en wee van de club. Ook mijn schilderles, het zingen in het projectkoor van Triade, de duikvereniging, dat alles laat ik een tijdje achter, net als mijn Rode Hoeden aan Zee. Om er volgend jaar weer met veel zin tegenaan te gaan verwacht ik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s