Het beweegt

Rond mijn ijzer in het toekomstig vuur was het een tijdje stil. Maar net als je denkt daar gebeurt niets meer, komt er een mailtje. Of ik maar even in wil vullen wat mijn verdiensten waren de afgelopen jaren,in verband met de mogelijke vergoeding in de toekomst. Dat geeft de straks ambtloos burger weer moed. Als een speer ingevuld en teruggestuurd. En nu maar weer verder afwachten wat het volgende mailtje wordt. De stip aan de horizon wordt groter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s