Van het een…

Ik onderzocht de mogelijkheid van een warmtepomp. Poetin viel Oekraïne binnen. We betalen hier in NL € 2 per dag per persoon aan het gas uit Rusland. Ik bestelde de warmtepomp, om die € 2 te verlagen. De warmtepompen waren uitverkocht. Ik bestelde een fleecejas en zette de verwarming op 15. 

De winter ging voorbij. Er kwam weer wat lucht op het warmtepompfront. De installateurs maakten een afspraak. Ik ruimde de cv-ruimte en de aangrenzende inloopkast leeg. Alle kamers boven stonden vol. De warmtepomp werd in 5 uur geïnstalleerd. Ik bleef achter met een heel lege inloopkast.

Stofzuigen. De muren witten. Nieuw kastpapier op de planken (shocking pink). Spullen sorteren en ordenen, kleding sorteren en ordenen. Wat niet meer terugkomt in de kast verdelen over bestemmingen. Alle spullen die wel moeten blijven weer in de kast. Planken weer (iets minder) vol. Hangers weer hangen. 

Het resultaat van dit alles:

Een warmtepomp die nog niets hoeft te doen.
Een inloopkast die er keurig bij staat.
Een bovenverdieping die een puinhoop is. 
Ik moet nu de logeerkamer weer ordenen. 

Wellicht moet daar gewit worden…

2 gedachten over “Van het een…

  1. Ja het lijkt wel voorjaar, zomer voorbij en alles weer ordenen voor de winter.
    Die warmte pomp zit er nu even niet in. Wel elektrisch kookplaatjes om gas uit te sparen.
    Vanaf morgen beginnen de de cursussen weer. Beeldhouwen in een vrije werk groep en keramiek. Zin in een mooi beeld voor in de tuin te maken.

    Like

Plaats een reactie