Not born in the USA 2, Kriebels

Kriebels, dat krijg je er van. Verzekeren gaat lukken, een belangrijk onderdeel. Er zijn vijf of zes geschikte RV’s in de buurt van mijn vliegbestemming, die mogelijk dit weekend al worden bekeken. Heb ik maandag een motorhome? Bijna niet te geloven.

Er is al een medereiziger voor het eerste deel in het diepe zuiden en een zeer ruwe route in potlood. Er zijn goede adviezen, het lijstje met dingen die mee moeten groeit, het lijstje met dingen waar ik aan moet denken groeit. De kaart van de VS, een verder nutteloze overzeiler, krijgt al kreukels en stickertjes. Er is al een route met een waarschuwingsbordje. Bij alles wat ik zie over de VS denk ik nu: ga ik daar straks langs? Ga ik dat in het echt zien? Ik weet, het is nog drie maanden voor ik vertrek. Maar ja, kriebels…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s