Vlekken

We lopen hier nu al een paar dagen rond, oplettend lezertje, en raken steeds meer thuis. Verder dan de messroom komen we weliswaar niet, maar we zien wel wie er hier allemaal zijn. Aan de vlekken zien we dat. Die kleine groene zijn onze Duitse vrienden met wie deze oefening gezamenlijk wordt gehouden. Dan zijn er af en toe de grijze pixelvlekken die ik ken uit Irak, de NAVO-bondgenoten uit de VS.  Dan zijn er nog de wat gelere ook kleine vlekken van de incidentele Italiaan die hier rondloopt. De vlekken van de Soedanezen die we hier zagen heb ik niet kunnen onderscheiden. Dan heb je nog de Fransen. Hun vlekken lijken op de onze, maar zij hebben meer zwart. De mooiste vlekkenpakken hebben wij natuurlijk zelf, dat begrijpt u. Of het helpt die camouflage? Geen idee, ondanks alle bomen hier. Maar in de sneeuw van de afgelopen nacht vallen al die vlekken in ieder geval vrolijk op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s