Bij bloggen

Met Sinterklaas, een verjaardag en de voorbereidingen voor Kerst, een huis dat  bewoond is door mannen tijdens mijn afwezigheid en alle vrienden en familie die weer gezien en gesproken moeten worden, word je zo weer ondergedompeld in je oude bestaan, oplettend lezertje. Dagen loop ik al van boven naar beneden, van voor naar achter en rijd ik als een gek de stad door. Nog steeds is mijn koffer met duikspullen niet leeggeschud, nog steeds is er wasgoed dat aandacht vraagt, en ligt het net gekochte vogelvoer nog onaangeroerd te wachten op verspreiding onder de vleugels.

Aan bloggen, Facebook, Twitter kwam ik nauwelijks meer toe. Nu blog ik niet over mijn bestaan in Nederland, dat is meer van hetzelfde en voor u van nog minder belang dan mijn belevenissen in den vreemde. Maar er is nog hier en daar iets dat geschreven wil worden, afgerond, vastgelegd. Dus u krijgt nog een paar blogjes van mij over mijn Tunesische avonturen. Wellicht nog wat commentaar op de actuele ontwikkelingen in Egypte en Tunesie, beiden worstelend met de overgang van dictatuur naar democratie. Daarna zal de kerststilte hier invallen voor u. Niet voor mij, ik krijg 25 man voor mijn kerstdiner. Denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s