Dwalen

“Bestijg nooit den trein zonder uw valies met dromen” schreef Bloem in een tijd dat de trein het reismiddel bij uitstek was voor verre reizen. Ik zou daar aan toe willen voegen: laat vooral ook je plattegrond niet thuis liggen als je in een onbekende stad aan de wandel gaat.

Ik ging op zoek naar de banketbakker van vorige week, en liep hem glad voorbij. Even de Iphone bij en kijken waar je bent en waar je laatst had ingelogd, en hup, je bent er. Op de terugweg op gevoel flink de verkeerde kant uitgelopen, maar ook dan: even inloggen en je weet het weer.

Die dromen waren natuurlijk ook aanwezig: ik zou dit weekend naar de kust in het Noord-Westen,  lekker duiken o.a. met allerlei mij onbekenden. Vanmiddag werd het afgebeld, te veel wegen zijn geblokkeerd, er is te veel onduidelijk en onzeker om zo’n grote groep ergens naar toe te laten gaan. Dus koffer weer leeggehaald en me voorbereid op een weinig opwindend weekend. Want niet buiten de stad reizen, maakt dat binenn de stad reizen nog veel lastiger wordt. U vaart er wel bij, oplettend lezertje, ik ben tot het volgen van het nieuws veroordeeld en retweet en blog mij suf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s