Oog

U weet het al lang, oplettend lezertje: er werd gericht op hoofden en ogen geschoten tijdens de laatste troebelen op en rond het Tahrir plein in Cairo. Dus overal doken ooglapjes op. Soms nodig, soms als steun- of protestbetuiging. De leeuwen op de brug, de beelden van Nagieb Mahfouz en Oum Kalthoum en heel veel afbeeldingen kregen een ooglapje. Hierboven zo’n beeld van de leeuw in de Egyptische vlag. Hieronder nog een stukje van de lange tekening in Mohammed Mahmoud Street.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s