Oog

U weet het al lang, oplettend lezertje: er werd gericht op hoofden en ogen geschoten tijdens de laatste troebelen op en rond het Tahrir plein in Cairo. Dus overal doken ooglapjes op. Soms nodig, soms als steun- of protestbetuiging. De leeuwen op de brug, de beelden van Nagieb Mahfouz en Oum Kalthoum en heel veel afbeeldingen kregen een ooglapje. Hierboven zo’n beeld van de leeuw in de Egyptische vlag. Hieronder nog een stukje van de lange tekening in Mohammed Mahmoud Street.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s