The naked blogger

Vandaag een foto van de muur in Mohamed Mahmoud street, een deel van de tientallen meters lange schildering die nu verdwenen is. Ik vermoed dat het hier om bestaande personen gaat.

En een van een tekening op de muur voor het kabinet tijdens de OccupyCabinet. Die was overigens al weer overgeschilderd voor ik vertrok. De link er bij verwijst naar de site van de naked blogger uit de titel, er zit een handige vertaalknop bij, die de tekst duidelijk maakt. In ieder geval wordt er ingegaan op de selectieve verontwaardiging, naar aanleiding van opgepakte demonstranten die werden geconfronteerd met strippartijen, dreiging met verkrachting en meer van dat fraais. Niets nieuws onder de SCAF zon. Rechts daarvan nog een portret van een omgekomen arts, als ik mij niet vergis. De tekst ACAB hoeft geen vertaling.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s