The naked blogger

Vandaag een foto van de muur in Mohamed Mahmoud street, een deel van de tientallen meters lange schildering die nu verdwenen is. Ik vermoed dat het hier om bestaande personen gaat.

En een van een tekening op de muur voor het kabinet tijdens de OccupyCabinet. Die was overigens al weer overgeschilderd voor ik vertrok. De link er bij verwijst naar de site van de naked blogger uit de titel, er zit een handige vertaalknop bij, die de tekst duidelijk maakt. In ieder geval wordt er ingegaan op de selectieve verontwaardiging, naar aanleiding van opgepakte demonstranten die werden geconfronteerd met strippartijen, dreiging met verkrachting en meer van dat fraais. Niets nieuws onder de SCAF zon. Rechts daarvan nog een portret van een omgekomen arts, als ik mij niet vergis. De tekst ACAB hoeft geen vertaling.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s