De schande bedekken

Ik schreef in eerdere blogjes over de graffiti die hier opveral opdook, en de kwaliteit daarvan. Ik liet er regelmatig wat van zien, maar ik heb vele tientallen foto’s die ik hier niet toonde. Ondertussen zit het regime in Egupte niet stil en zijn hele wanden, onder andere die in Mohammed Mahmoud Street, waar de laatste revolutie in alle hevigheid woedde, keurig wit overgeschilderd. De woede bij de revolutionairen is groot maar ook: er komt een Mad Graffiti Week, en er is nu veel wit vlak te vullen.

En, zo schreef een tweet terecht: laat ze de graffiti bedekken zoveel ze willen, ze kunnen het bloed op hun handen daarmee nooit wegwissen. Dus hier nog maar wat beelden die nu in het echt niet meer te zien zijn in Cairo. Vanaf vandaag tot 25 januari dagelijks. Zoveel heb ik er wel in voorraad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s