Spijbelen

Een telefoontje uit Nederland, of ik even achter iets aan kon gaan hier, en of het voor drie uur geregeld kon worden? Dat was om half twaalf, en ik zat nog in de les. De lunch doorgebracht met telefoontjes en besloten dat de middagles niet door kon gaan voor mij. Een medecursist bracht het nieuws naar onze lerares. Onder het bellen en mailen een lunch gebruikt in het inmiddels uitgestorven restaurant. Daarna een taxi naar huis om geen tijd te verliezen, dus een dure dag vandaag. Ondertussen reacties op telefoontjes gekregen en van sommige kanten ook helemaal niet.

Voor ik het schoolgebouw verliet nog even alle handouts meegevraagd aan de lerares. Dus heb ik de rest van de middag doorgebracht met proberen te doorgronden wat er mij werd uitgelegd en wat er van mij gevraagd werd. Niet eenvoudig, omdat er geen vertaling bij zit, dus het is veel raadwerk. Benieuwd wat er morgen aan hilarische antwoorden uit blijkt te zijn gekomen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s