Spijbelen

Een telefoontje uit Nederland, of ik even achter iets aan kon gaan hier, en of het voor drie uur geregeld kon worden? Dat was om half twaalf, en ik zat nog in de les. De lunch doorgebracht met telefoontjes en besloten dat de middagles niet door kon gaan voor mij. Een medecursist bracht het nieuws naar onze lerares. Onder het bellen en mailen een lunch gebruikt in het inmiddels uitgestorven restaurant. Daarna een taxi naar huis om geen tijd te verliezen, dus een dure dag vandaag. Ondertussen reacties op telefoontjes gekregen en van sommige kanten ook helemaal niet.

Voor ik het schoolgebouw verliet nog even alle handouts meegevraagd aan de lerares. Dus heb ik de rest van de middag doorgebracht met proberen te doorgronden wat er mij werd uitgelegd en wat er van mij gevraagd werd. Niet eenvoudig, omdat er geen vertaling bij zit, dus het is veel raadwerk. Benieuwd wat er morgen aan hilarische antwoorden uit blijkt te zijn gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s