Soep update

Ik weet niet of het echt goed nieuws is, oplettend lezertje, maar de schildpad waarover ik gisteren berichtte gaat niet in de soep. Volgens Walid kon hij zo’n beest echt niet opeten. Het is de bedoeling dat het dier als levende reclame gaat dienen voor de viswinkel. Op mijn commentaar dat zo’n bakje dan wel weinig levensruimte was, hij past er namelijk net in, stelde Walid mij gerust. Het dier kon op het land leven en hij kreeg regelmatig verse vis. De schildpadden die ik zag eten voornamelijk zachte koralen, maar goed, wie weet als het beestje honger heeft. Er zal een grotere bak komen, dan kan hij of zij het zeker een jaar uit houden. Ik heb nog zes weken de tijd om de heren er van te overtuigen dat het dier beter terug kan naar de Rode Zee. Ik ben er niet van overtuigd dat het ook gaat lukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s