Soep update

Ik weet niet of het echt goed nieuws is, oplettend lezertje, maar de schildpad waarover ik gisteren berichtte gaat niet in de soep. Volgens Walid kon hij zo’n beest echt niet opeten. Het is de bedoeling dat het dier als levende reclame gaat dienen voor de viswinkel. Op mijn commentaar dat zo’n bakje dan wel weinig levensruimte was, hij past er namelijk net in, stelde Walid mij gerust. Het dier kon op het land leven en hij kreeg regelmatig verse vis. De schildpadden die ik zag eten voornamelijk zachte koralen, maar goed, wie weet als het beestje honger heeft. Er zal een grotere bak komen, dan kan hij of zij het zeker een jaar uit houden. Ik heb nog zes weken de tijd om de heren er van te overtuigen dat het dier beter terug kan naar de Rode Zee. Ik ben er niet van overtuigd dat het ook gaat lukken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s