Twitter

Ik schat dat ik minstens tweemaal zo oud ben als de gemiddelde student hier op het instituut, oplettend lezertje, de meesten zijn echt niet boven de dertig. Toch heb ik hier al verschillende medestudenten de weg gewezen naar en op Twitter. Ik leg uit hoe snel het is, hoe een hashtag werkt en wie ze zouden kunnen volgen om een beetje op de hoogte te blijven in Egypte. Dat is erg grappig vind ik zelf. Wie hier de taal wil leren, is uiteraard erg gexefnteresseerd in de ontwikkelingen, die razend snel elkaar opvolgen. Zo zijn er kandidaten die zich aanmelden voor verschillende kieslijsten, en soms zijn dat bloggers of twitteraars die ik al een jaartje volg. Leuk en goed om te zien dat die mensen niet alleen actievoeren of commentaar geven, maar ook hun verantwoordelijkheid willen nemen in een nieuw democratischer bestel. Benieuwd wat er uit komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s