Shot

Thailand_vaccinatie In de loop der jaren ben ik heel wat keren geprikt. Meestal voor vaccinaties, en een periode voor van alles en nog wat: onderzoeken, kuren, de zegeningen van de moderne geneeskunde zeg maar. Vandaag nog een prik, de laatste om mij tegen hepatitis B voor de komende 25 jaar te beveiligen. Ook de administratie van al die vaccinaties is nu up to date. Meer dan een boekje, en ze af en toe vergeten: geen touw meer aan vast te knopen. Gelukkig houdt de GGD het allemaal piekfijn bij op de computer, en nu is het boekje compleet. Tot 2015 heb ik niets meer  nodig. De gebieden die ik hoop te bereizen de komende jaren zijn malariavrij, dus ook pilletjes hoef ik niet te slikken. De vliegticket is online geboekt, met de nodige hindernissen, en de e-ticket is binnen. Eigenlijk staat niets mij meer in de weg over een paar weken af te reizen. Nou ja, ik moet nog wel een flatje natuurlijk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s