Nog eentje

Mubarak wil zich onder het volk mengen, hij begint er mee een school te bezoeken, dat lijkt hem veilig. In groep zes vraagt Mubarak: wie wil mij iets vragen? Rami steekt zijn vinger op. Geliefde president, ik heb vier vragen. Waarom bent u al dertig jaar aan de macht, waarom gaat die macht over naar uw zoon, waarom is de economie zo slecht, en waarom zitten er zoveel mensen gevangen? Net als Mubarak antwoord wil geven, gaat de bel voor de pauze. Na de pauze zegt Mubarak weer: wie wil mij iets vragen? Madjed steekt zijn vinger op. Geliefde president, ik heb zes vragen. Waarom bent u al dertig jaar aan de macht, waarom gaat die macht over naar uw zoon, waarom is de economie zo slecht, waarom zitten er zoveel mensen gevangen, waarom begon de pauze vanmorgen vijftien minuten vroeger, en waar is Rami??

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s