Buiten (eigen foto's)

PB240025 PB240016 PB240012 Nu we nieuwe gepantserde auto's hier hebben, hebben we ook heldere ramen als we buiten rijden. Dit keer dus tijd en gelegenheid foto's te maken. Rijdende auto, tegenlicht, alles werkt tegen dus soms zijn ze niet heel scherp, en gelukkig kun je tegenwoordig foto's recht zetten. Maar het geeft wel een beeld van de wereld buiten de compound die u wellicht nog niet kent. Dus geniet van de omgeving. Dit is Basrah, op een rustige ochtend, voor acht uur.

 

PB240020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s