Buiten (eigen foto's)

PB240025 PB240016 PB240012 Nu we nieuwe gepantserde auto's hier hebben, hebben we ook heldere ramen als we buiten rijden. Dit keer dus tijd en gelegenheid foto's te maken. Rijdende auto, tegenlicht, alles werkt tegen dus soms zijn ze niet heel scherp, en gelukkig kun je tegenwoordig foto's recht zetten. Maar het geeft wel een beeld van de wereld buiten de compound die u wellicht nog niet kent. Dus geniet van de omgeving. Dit is Basrah, op een rustige ochtend, voor acht uur.

 

PB240020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s