Aangewaaid (eigen foto)

PA210001 Voor mijn deur hangt een vliegengordijn, voor mijn raam dat tegenwoordig regelmatig openstaat zit gaas. Toch zat er gisteravond een sprinkhaan op mijn bed. Een kleintje, niet zo’n engerd als vorige keer in mijn badkuip, die had rare sprieten. Dit was er een van het soort dat we vroeger zomers in de tuin vingen. Doodleuk op mijn lakentje. Vastgelegd voor het nageslacht. Vandaag weet ik het zeker: hij komt uit het bos van Eekhoorn en Mier, dat bos waar Toon Tellegen zo mooi over schrijft. Ik kreeg zojuist een bericht van vriendin H, zij kende deze sprinkhaan. Zo zie je maar, uit het oog maar niet uit het hart. Alle middelen worden ingezet om contact te houden, zelfs de Sprinkhaan uit het Tellegenbos.

 

PS Dat wordt weer geen Zilveren Camera dit jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s