Plof

Kaart Irak We rapporteren wat af hier, en met het einde in zicht en een nieuw programma in het verschiet, wordt die rapportage steeds belangrijker. Wekelijks komen we bij elkaar om de stand van zaken op te nemen, de middag er na wordt alles het internet op geslingerd en de volgende dag houden we er nog een VTC over. Vandaag waren ook de Teamleiders uit de provincies aanwezig, dat is niet elke week zo. Collega A zag er gezond uit. Gevraagd naar zijn gezondheid vertelde hij dat het goed ging, alleen nog last van zijn oor.Collega A werkt namelijk in Dhi Qar, en daar hadden we weer een plof eergisteren. Een aanslag op een VS konvooi dit keer, gelukkig mislukt, geen gewonden. Maar de ramen lagen er uit op het kantoor van de collega’s, het was akelig dichtbij. U zult er niets over horen of leen, en ook hier haalt een mislukte IED de media niet. In vergelijking tot de regelmatige aanslagen in Bagdad stelt het ook niets voor. Maar toch: wij waren blij dat collega A zo monter in ons midden was.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s