Bevestiging

De optie is bevestigd, de e-ticket is binnen. Dat maakt alles nog steeds niet zeker, een aswolk zit zo maar dwars als je niet uit kijkt, maar het is wel zekerder. Vanmiddag nog even cadeautjes opgehaald. Maandag een gesprek gehad waarin mij die suggestie werd gedaan. Ik kan zelden iets leukers bedenken dan een boek, ook nu weer niet. Dus nu heb ik 20 Engelstalige exemplaren van het fotoboek Holland binnengekregen. Gisteren besteld, vandaag in huis, bij de gewone boekhandel De Drie Boekjes. Goed hè? Zo kan ik gelijk ven reclame maken voor ons kikkerlandje. Het liefst had ik natuurlijk een Helders boek gekozen maar die hebben of veel tekst (in het Nederlands) of zijn te duur, of een combinatie van beiden. Nadeel van boeken is dat ze gewichtig zijn, maar DHL is er goed voor.

Wat ook leuk was: gisteren werd er ineens weer een bos bloemen bezorgd. Perfecte timing, want de eerste bossen zijn inmiddels al weer verwijderd. Maar heel erg leuk nog weer zo’n bedankje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s