Bijpraat

Vanmorgen een goed gesprek met iemand die recent ruim een jaar in Afghanistan heeft gewerkt. Met allerlei goede adviezen en handige informatie. Nu is Afghanistan niet Irak, de situatie is er duidelijk anders, maar een aantal factoren is zeer vergelijkbaar. Dus een nuttig uurtje waar ik mijn voordeel mee kan doen. Het is goed om hier ook wat mensen te hebben waar je advies aan kunt vragen als je daar ver van huis eens met iemand wilt sparren over besluiten of beslissingen. Een tip die hij mij gaf: houd een dagboek bij. Dat ga ik zeker doen, hier en wat uitgebreider voor mijzelf. Want het is weer voorbij voor je het weet, dan is het goed terug te kunnen lezen hoe het allemaal was.

1 thought on “Bijpraat

 1. Dear Linda Rose,
  What a coincidence……..
  Ineens dacht ik aan je en ging even naar je site (dat doe ik niet zó vaak)en jawel…..morgen vliegen…..
  Ik hád “eens” gelezen wat de plannen waren, maar ja….antiekblond!
  Ik wens je een hele goede vlucht en een geweldige tijd in verweggiestan.
  Ik stuur een duizend positieve energieën!!
  Lieve groet, Carla. (goeie voorbereiding trouwens op ónze toekomst: insecten eten..brbr) Bye!! XX

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s