Bijpraat

Vanmorgen een goed gesprek met iemand die recent ruim een jaar in Afghanistan heeft gewerkt. Met allerlei goede adviezen en handige informatie. Nu is Afghanistan niet Irak, de situatie is er duidelijk anders, maar een aantal factoren is zeer vergelijkbaar. Dus een nuttig uurtje waar ik mijn voordeel mee kan doen. Het is goed om hier ook wat mensen te hebben waar je advies aan kunt vragen als je daar ver van huis eens met iemand wilt sparren over besluiten of beslissingen. Een tip die hij mij gaf: houd een dagboek bij. Dat ga ik zeker doen, hier en wat uitgebreider voor mijzelf. Want het is weer voorbij voor je het weet, dan is het goed terug te kunnen lezen hoe het allemaal was.

Een gedachte over “Bijpraat

 1. Dear Linda Rose,
  What a coincidence……..
  Ineens dacht ik aan je en ging even naar je site (dat doe ik niet zó vaak)en jawel…..morgen vliegen…..
  Ik hád “eens” gelezen wat de plannen waren, maar ja….antiekblond!
  Ik wens je een hele goede vlucht en een geweldige tijd in verweggiestan.
  Ik stuur een duizend positieve energieën!!
  Lieve groet, Carla. (goeie voorbereiding trouwens op ónze toekomst: insecten eten..brbr) Bye!! XX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s